• Üdvözlet az eskuvofotozas.info oldalon

 • Hasznos linkek

  Minden fontosat megtudhatsz az esküvőfotózásról:

  • INFÓK
  • ÁRAK
  • RÓLAM
  • KAPCSOLAT
  • AJÁNLÁS
  • Shipping
 • Ügyfélszolgálat

  +36 20 999 6789

  Hívj és egyeztessük, hogy mire van szükséged!
  Esküvő fotózás.

INFÓK - Gyakran felmerülő Kérdések

Összeszedtem egy sor olyan kérdést, ami érdekelhet, és ha végigolvasod a válaszokat, nem kell megírnod a kérdést, várnod, amíg megkapod a választ, hanem azonnal ott van, visszatérhetsz hozzá és hivatkozhatsz is rá, (persze én is 🙂 ) hogy itt van, le van írva.
Ez megkönnyíti mindenki dolgát és meggyorsítja az amúgy is szűkös időben a megegyezésre jutást.

MIÉRT ENGEM BÍZZ MEG, NE EGY BARÁTOT VAGY ROKONT??

Mert megérdemlitek: Te is, a Partnered is és a vendégeid is.
Hadd tegye mindenki a dolgát, a vendégek is Ti is  szórakozzatok, mulassatok jól, élvezzétek ki NAGY NAPOTOK  minden pillanatát, a képekkel kapcsolatosan a többi legyen az én gondom.

Manapság mindenkinek van legalább egy mobiltelefonja és azon fényképezőgépe, és élvezi is a kép készítés, a selfizés lehetőségét naponta többször is, életünknek már elválaszthatatlan része a fotózás.
Miért kell egy profi fotós?

Több éven keresztül tanultam és hosszú évek óta művelem a szakmát, ami folyamatosan változik, fejlődik, amit követni kell.
Az esküvő nem ismételhető, ha nem sikerül a fotó, nem tudjuk a pillanatot másnap megismételni.
Ezt az óriási felelősséget bízd rám, a meghívottakat pedig engedd szórakozni :-)!
(És ha lehet, kérd is meg, hogy hagyják otthon a fényképezőgépet, hogy egy-egy fontos pillanat elkapásáért ne kelljen vetélkednünk 🙂 🙂 :))
A fotózás technikai művészet.
Professzionális gépekkel, objektívekkel, vakukkal és fényformálókkal  lehet csak  professzionális képeket készíteni.
Legalább két  kiemelkedően profi vázzal, számos csúcskategóriás objektívvel és vakuval dolgozunk.  Azonnal mentem a képeket, és  mindig van biztonsági mentés!

Esküvői Fotózás Budapesten
Kreatív Fotózás Veresegyházán
AZ ESKÜVŐ SOKBA KERÜL ÍGY IS, NEM FÉR BELE A FOTÓS...?

Az esküvő életed egyik kiemelkedően fontos eseménye.  Nem túlzás a születéssel és a halállal együtt emlegetni: a sorsotok dől el most.
Emiatt mindenképpen kiemelten nagy figyelmet érdemel.
Elég sokig ez lesz az egyetlen alkalom, ahol kettesben és persze külön-külön egyedül is rajta  lesztek egy képen,  ami csak Rólad, Rólatok szól, mert most Ti vagytok a főszereplők.
Fontos, hogy ezek a képek gyönyörű, profi minőségben készüljenek el, mert bár minden más “múlandó”, a bérelt ruhát még másnap visszaadjátok, a virág egy hét múlva már biztosan elszárad, az étteremben már mások esznek majd,  az ételek elfogynak, a sminket lemosod, a kontyot kibontod, de az igazán jó képek még  10, 20 vagy akár száz év múlva is 100%-osan megőrzik  ennek a napnak minden örömét és bánatát, örök emlék lesz Nektek és utódaitoknak…
Persze azt mondhatod, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, mégis a legfontosabb, a legmaradandóbb dolog az esküvőn éppen ez…

MIÉRT KELL UTÓMUNKA A KÉPEKHEZ??

Az utómunka nagyon tág fogalom. Hasonlóan a filmes fotózáshoz, a gép nyers file-okat rögzít. Ezeket konvertálom JPG-kké. Ekkor színhőmérséklet finomhangolást, expozíció korrekciót, élesség beállítást, lencse torzítás csökkentést,  kontraszt beállítást, vágást, zajcsökkentést és  tónuskorrekciót végzek. Te mindig ilyen képeket kapsz, nem adunk át „nyers” képeket.

A kiemelten kedves képeidre kérhetsz még egyedi retust is. Ez a bőrhibák eltüntetését és simítását  valamint az alakod igény szerinti,  kisebb vagy nagyobb mértékű korrekcióját jelenti.

MENNYI IDŐ ALATT LESZ KÉSZ , MIKOR KAPOM MEG A KÉPEKET??

A fotókat először leválogatom, a legjobbakat konvertálom. Kívánságod szerint albumot készítek. Lekésőbb két hét alatt elkészülök ezzel, de attól is függően, hogy mennyi képet kérsz és mennyi az aktuális leterheltségem,  néha egy kicsit tovább is kell várnod, de ezt előre mindig megbeszéljük.

KÉRHETEK FEKETE-FEHÉR FOTÓKAT IS??

Természetesen.  Bármelyik képet kérheted fekete fehérben, ha éppen az tetszik. Sokan szeretik  és most éppen divatos is, ha ilyen képeket szeretnél, szólj bátran, sokféle stílusban és árnyalatban is megkaphatod a képeidet.

MIÉRT NE FOTÓZZUNK A NYÁR KÖZEPÉN DÉLBEN??
 1. Forróság van, csorog a víz Rólad (és rólam is, ami persze nem annyira fontos, mert nem látszik…:)), de minden képen minden egyes izzadtság csöpp látszani fog a homlokodon, sőt még a füledben is….
 2. Az izzadtság szag sem látszik a képen, de utána egész nap – és még este is – illatozol…
 3. A sminked tönkre megy és elmázolódik.
 4. A ruhád foltos lesz az izzadságtól
 5. A hajad beleragad az arcodba
 6. Tele leszel nap kiütésekkel.
 7. A nap kibírhatatlanul süt: Te hunyorogsz – a mosoly jobban állna…
 8. Ahova odasüt, minden kiég: a képen az ég helyett csak egy fehér folt lesz.
 9. Az arcodon csúnya, fekete árnyékok éktelenkednek.

Ha már dolgozunk vele, miért ne csináljunk inkább szép képeket? 🙂

MIKOR IDEÁLIS A KREATÍV FOTÓZÁS??

A legszebb fények vitathatatlanul hajnalban napfelkelte előtt és után egy-egy órával illetve késő délután, naplemente előtt és után egy-egy órával vannak. Ennek időpontja az évszaktól is erősen függ, hiszen nyáron még este 9-kor is világos van, télen már akár délután 4-kor sötétedhet.
Nem fotós szemmel ezek talán túlzásnak tűnhetnek, de a kész képeket látva nincs nagy vita a dologról: mindenképpen ezekre az időszakokra időzíteni, mert ekkor sokkal szebbek a fények és így a képeid is.
A kreatív fotózást célszerű az esküvő napja előtt vagy után tartani, akár több helyszínen, szépen, nyugodtan, semmi kapkodás, nem késünk le semmit és nem borítjuk föl a napirendet.

VÁLLALSZ FOTÓZÁST KÜLFÖLDÖN??

Természetesen, szívesen állok rendelkezésedre külföldön is: lehet szó egy komplett esküvő fotózásáról, kreatív fotózásról, vagy jegyes fotózásról, az útiköltségeket Budapestről és szükség szerint a szállást kell térítened.

MIKOR KELL A FOTÓZÁST LEFOGLALNI??

Nincs erre szabály. Ha van szabad hely, mehetünk akár ma délután is.
Ha biztosra akarsz menni, érdemes minél előbb.
Ha már pontosan tudod, hogy mikor, mit és hol szeretnél, érdemes a megbízási díj 50%-val lefoglalóznod .
Így egyikük sem marad hoppon.

HA ISZOM EGY KORTYOT A FOTÓZÁS ELŐTT, AZ SEGÍT??

Ha csak egyet, és általában oldottabb leszel a piától, akkor mindenképpen. Van, aki tényleg ellazul, van, aki csak elálmosodik, de van aki agresszív lesz tőle.
A túl sok ital meglátszik a fotón és nem éppen előnyös.
Döntsd el!

HOGY KÉSZÜLJEK FÖL A FOTÓZÁSRA??

Mindannyian egyszeriek és megismételhetetlenek vagyunk. Különbözik az arcunk a testünk, a termetünk, a kedélyünk a kedvteléseink, mindenünk.
Miért csinálnánk egyforma, egyen fotókat?Találjátok ki, hogy milyen kellékek illenek Hozzátok?  Minden, ami jól mutat a képen, és Rátok jellemző,  olyasmi,  amitől egymásra emlékeztek, vagy a megismerkedésetekre vagy ami közös.

Jegyesfotózáson
Lehet az a ruhátok is, ha valami jópofa és egyforma mindannyitokon – de például virág nagyon jól mutat a képen – esetleg, ahogyan a párod átadja, a lényeg, hogy nektek jelentsen valamit, ami fontos, kedves stb.
Fehérneműs Ara Fotózáson
Ne feledj,  a fehérneműdhöz illő kiegészítőket, ékszert, bizsut, kendőt, megfelelő és tiszta cipőt kiegészítőket is hozni.
Minden passzoljon mindenhez!
A kellékekre is gondolj: egy kalap. egy táska, esetleg egy koccintás, vagy lehetnek olyasmik, amik Rád jellemzőek.
Figyelj minden apró részletre! Vess be mindent, ami feldobhatja a képeket, ami csak eszedbe jut a legkülönlegesebb kellékektől az egyszerűbbekig!

MINDIG ÍRUNK SZERZŐDÉST??

Mivel bőven van lehetőség félreértésre, a legjobb, ha előre leírjuk, hogy kinek, mi a dolga, mikorra, mit kell  mit megcsinálnia, és mindez mibe kerül?
Bár még nem nagyon volt példa vitára,  igaz  így okot vagy lehetőséget sem hagytunk rá.

Leánybúcsú
Kreatív Esküvőfotózás a Várban

Maradt még kérdésed?

Írj nekem most!

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.